Guardians of the Galaxy Vol. 2: Galactic Sequel With Flaws [REVIEW]

Back again with my movie review! Sebulan berlalu setelah review terakhir tentang film Beauty and the Beast. Sekarang we're going to talk about one of the biggest, ever happening movie universe, dan salah satu film yang bernaung di bawahnya, yaitu Guardian of the Galaxy Vol.2. Just a reminder; meskipun film ini sendiri sudah rilis sekitar … Continue reading Guardians of the Galaxy Vol. 2: Galactic Sequel With Flaws [REVIEW]

Beauty and the Beast (2017): Magical Beyond Expectation [REVIEW]

First of all, I've got to be honest: I'm not and never been a fan of a live-action movie of any sort. Most of the time, live-action movies were sloppy in production as well as messy throughout the whole movie, thus failed to meet the viewer's expectation. However, Beauty and the Beast just set a … Continue reading Beauty and the Beast (2017): Magical Beyond Expectation [REVIEW]

(REVIEW) Saturday Night at Omah Kitir Cafe, Batu

(NOTE: Sebenernya post ini awalnya udah tertata cantik. Entah kenapa pas mau nyimpen di draft tiba-tiba hilang dengan sendirinya. Akhirnya terpaksa bikin lagi. Emang susah mobile blogging gini.) Back to blogging! Akhirnya setelah sekian lama gak buka blog, I feel bad for myself. Now I'm back on reviewing eateries around Malang and Batu. Mumpung akhir pekan, kami … Continue reading (REVIEW) Saturday Night at Omah Kitir Cafe, Batu

(REVIEW) Sick of Finals? Come to Bingsoo!

Hello, people! How are things? Akhirnya bisa nyempetin waktu buat nulis, semenjak 'dibebani' dengan beragam projek kuliah yang dikit-tapi-ribet. Alhamdulillah sejauh ini berjalan lancar. Still have two finals left tho. Wish me luck! Anyways, hari ini aku mau review tentang salah satu cafe yang lumayan beken di Malang, yaitu Bingsoo. Check it out! Bingsoo, yang … Continue reading (REVIEW) Sick of Finals? Come to Bingsoo!

(REVIEW) Enjoying Sunday with Bvgil’s Gelato!

(Backstory: Rencananya pagi ini mau wawancara sama member satu komunitas di Malang yang kebetulan mau gathering. Tapi yang ada gathering mereka batal, dan alhasil langsung meluncur ke Bvgil Gelato yang lokasinya kebetulan deket sama lokasi gathering.) It was Sunday, the tempt was quite hot, and I need something to munch. Tanpa pikir panjang, akhirnya aku … Continue reading (REVIEW) Enjoying Sunday with Bvgil’s Gelato!